Friday , April 20 2018

Detyrojnë jetimin të lypë, policia arreston një burrë dhe një grua

Një burrë dhe një grua në Tiranë, Ronald Ziu 26 vjeç dhe Rovena Fejzo, 25 vjeçe, janë arrestuar nga Policia pasi një fëmijë të mitur jetim e detyronin të lypte në rrugë, i merrnin paratë dhe e linin po aty të braktisur.

Sjellja e tyre e përsëritur, veçanërisht e gruas, që ishte dënuar më parë për braktisje të fëmijës, i ka dërguar në qeli.

Policia e Tiranës njoftoi se arrestoi Ziun dhe Fejzon sepse kishin detyruat të lypte për ta, fëmijën e mitur me iniciale F. K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: