Saturday , April 21 2018

DITA E PARË E SHKOLLËS/KRYEBASHKIAKU SEJDINI, VIZITË NË SHKOLLAT DHE KOPSHTET E ELBASANIT

Në të gjitha shkollat në Shqipëri, sot ka nisur viti i ri shkollor 2016-2017. Bashke me urimin per fillimi e ketij viti mesimor. Ne rrethin e Elbasanit jane gjithsej 26515 nxenes ne sistemin parauniversitar, ku 2075 prej tyre ulen per here te pare ne bankat e shkolles. Nje pjese e tyre kane zgjedhur te ndjekin studimet ne intitucionet jopublike, te njohura edhe nga ministria arsimit. Kreu i bashkise Elbasan Qazim Sejdini, e nisi kete dite te sotme edhe me premtimin per me shume investime ne fushen e arsimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: