Tuesday , May 22 2018

“DITA PA MAKINA”, AKTIVITETE NË ELBASAN

22 shtatori është dita ndërkombëtare pa makina. Në këtë kuadër Bashkia Elbasan e mbështetur edhe nga shumë shoqata dhe qytetarë ka organizuar një aktivitet demostrativ me biçikleta. Të pranishmit i janë përgjigjur pozitivisht kësaj thirrje e cila si synim ka sensibilizimin e qytetarëve që t’i lënë makinat në shtëpi dhe të përdorin bicikletat, ecjen në këmbë dhe transportin publik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *