Sunday , December 4 2016
mariglen-disha-ne-fokus

Drejtori i ALUIZN-it Qarku Elbasan Mariglen Disha në “Fokus”

Kush rrezikon legalizimin? Cilat janë vendimet e reja për legalizimet? Distanca që duhet respektuar nga rrugët parësore dhe dytësore.  I ftuar në emisionin Fokus Drejtori i ALUIZN-it Qarku Elbasan Mariglen Disha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *