Friday , April 20 2018

Drejtori i aluiznit elbasan/brenda qershorit do të legalizohen të gjitha ndërtimet informale

Legalizimet në zonat informale do të përfundojnë në mesin e muajit qershor.Drejtori i Aluizn-it Qarku Elbasan Mariglen Disha, në një intervistë për Elbasanin Plus tha se grupet e punës janë në terren për të verifikuar dhe bërë matjet e të gjitha objekteve në mënyrë që të përshpejtohen dosjet duke i dhënë fund problematikave që janë hasur në të kaluarën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: