Friday , April 20 2018

E ardhmja e mobiljeve (Video)

Ndërkohë që bota po shkon drejt zvogëlimit të hapësirave, njerëzimi ka gjetur disa zgjidhje të zgjuara për të kursyer hapësira, citon www.elbasaniplus.com Në këtë video paraqiten mobilje të cilat pasi të përdoren mund të palosen dhe të njejtën hapësirë mund ta përdorësh diçka tjetër. Shpresojmë që kosto e këtyre mobiljeve të jetë e përballueshme për të gjithë./ElbasaniPlus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: