Wednesday , March 21 2018

Edhe në Elbasan parkingjet do të bëhen me pagesë.

Sot në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Kryetari Bashkisë Elbasan Qazim Sejdini propozon parkingjet me pagesë në disa rrugë të qytetit.
Kryebashkiaku tha se kjo është një mundësi për të çliruar trafikun. Në shumë rrugë- pohoi Sejdini – ka automjete që kanë vite të parkuara në to, raporton ElbasaniPlus. Në rast se do të vendosnim parkingun me pagesë do eleminohej një problem i tillë, si dhe do të kishte mundësi më shumë parkingu për qytetarët/ElbasaniPlus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: