Sunday , May 26 2019
Loading...

Edi Rama nesër në Elbasan. Ja agjenda e ngjeshur e kryeministrit

Ditën e shtunë, 2 qershor, Kryeministri Edi Rama ka planifikuar një sërë takimesh në qarkun e Elbasanit, veçanërisht në Elbasan, Cërrik dhe Belsh.  Kështu ka bërë të ditur stafi i kryeministrisë ku ka shfaqur edhe një agjendë të plotë me të gjitha takimet dhe aktivitetet që do të zhvillojë në qarkun e Elbasanit.

Ja agjenda e plotë e këtyre takimeve:

 

9:00 Takim me drejtoret e varesise

 

9:30 Vizite ne Panairin e Punes dhe takim me bizneset (Fjale KM)

 

10:30 Nisja per ne Cerrik

 

11:00 Eventi i llogaridhenies ne Cerrik

 

  • Taulant Balla – Hapja
  • Ornela Cuci per Mjedisin
  • Mira Rakacolli per Shendetesine
  • Besfort Lamallari per Rendin dhe Sigurine
  • Kryeministri

 

13:00 Nisja per ne nje restorant/bujtine (prane Belshit)

 

13:30 Dreke me perfituesit e AZHBR per paketen e re te mbeshtetjes

 

15:30 Nisja per ne Belsh

 

16:00 Prezantimi i Projekteve te reja zhvillimore per qarkun e Elbasanit ne Bashkine e Belshit

  • Taulant Balla -Hapja
  • Dorina Cinari per investimet ne Energji dhe Infrastrukture
  • Ervin Demo per projektet ne Arsim
  • Dhimo Kote per projektet ne Bujqesi
  • Kryeministri

 

18:00 Nisja per ne Elbasan

Pushim kafeje

 

20:00 Iftar me komunitetin mysliman

 

21:30 Feste me fresh

 

10:30 Kthim ne Tirane