Sunday , April 22 2018

Elbasan/ Administratori i pallatit njofton për prishjen e ashensorit. Banori çudit me përgjigjen që i kthen (foto)

Administratori i një pallati në qytetin e Elbasanit i ka lënë një shënim banorëve në derën e ashensorit u i njofton se një pajisje e ashensorit është dërguar sërish në Tiranë për riparim pasi nuk funksionon mirë.

Një banor i cili duket se ka marrë shkas nga ish-kryeministri Sali Berisha, i ka kthyer një përgjigje në të njëjtën letër: Kthe lekët, Komshiu Dixhital.

Në postime të shpeshta në Facebook, Berisha denoncon ngjarje të ndryshme të cilat i raportohen me mesazhe private në rrjetin social, dhe në momentin që i publikon ish-kryeministri ruan anonimatin e tyre, duke i quajtur “Qytetari dixhital”…oficeri dixhital…e kështu me radhë në varësi të statusit që mban personi denoncues.

admnin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: