Sunday , February 18 2018

Elbasan/ Aksident në rrugën pranë markatës

Një aksident automobilistik ka ndodhur sot paradite përpara hyrjes së markatës së madhe të qytetit të Elbasanit, raporton ElbasaniPlus. Si pasojë e aksidentit kanë mbetur të dëmtuara 2 mjete dhe nuk ka patur të lenduar.

Mendohet se aksidenti ka ndodhur për shkak të pakujdesisë së njërit prej drejtuesve të mjeteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: