Friday , April 20 2018

Elbasan/ Aktivitet sportiv i të gjitha shkollave në kuadër të javës olimpike/ Video

Në kuadër të javës olimpike, në kmpleksin sportive Shefqet Lamcja, janë organizuar aktivitete sportive, me pjesmarrje të shkollave të ndryshme. Aktivitetet kanë nisur me ndezjen e flakës olimpike. Sporti po zë një vend të rëndësishëm në shkolla, kjo për faktin se program mësimor parashikon zhvillimin tre orë në javë të edukimit fizik. Pjese e ketij aktiviteti kane qene nxenes nga shkollat 9-vjecare si dhe gjimnazet e Elbasanitzv. Te pranishem kane qene drejtoresha e drejtorise rajonale arsiomere Jonida Cungu, si dhe Zv/Ministri i Arsimit dhe Sportit Rauf Dimraj,te cilet theksuan se të meresh me sport është shumë e rëndësishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: