Friday , April 20 2018

Elbasan/ Ja dëmet që la pas stuhia (Foto)

Dëmtohen disa pemë në Parkun Rinia.

Stuhia dhe era e fortë që përfshiu Elbasanin ka shkaktuar disa probleme.

Kështu në parkun Rinia janë thyer disa pemë, të cilat për fat të mirë nuk kanë krijuar dëme.

E menjëhershme ka qenë ndërhyrja e ndërmarrjes së gjelbërimit, e cila ka prerë pemët e thyera duke liruar kështu edhe rrugët për lëvizjen e lirë të qytetarëve në parkun Rinia.

14961501_10154016336175222_71355309_n 15033551_10154016336135222_1547779402_n 15034016_10154016336085222_1237081795_o 14963473_10154016336025222_1846310073_o 15032380_10154016335965222_1946291443_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: