Monday , April 23 2018

Elbasan/ Mungesa e një ure rrezikon përditë jetë e banorëve (Video)

Mungesa e një ure në fshatrat Elbasanit është kthyer në një rrezik për jetën e banorëve që jetojnë larg qendrës së qytetit.

Kjo video shokuese po qarkullon në rrjetet sociale, duke treguar edhe një herë rrezikun që u kanoset çdo ditë këtyre banorëve dhe indiferencën e organeve kompetente për të gjetur një zgjidhje. “Ja çfarë i duhet te kaloje nje zonje për te shkuar ne shtëpinë e saj ne një zone ne dalje te Elbasanit. Dikur aty ku kishte nje ure kalimi, por eshte shkaterruar si pasoje e rreshkitjes se tokes!”, shkruhet ne faqen e “Anna Media”.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: