Friday , April 20 2018

Elbasan/ Përpos fushtatës elektorale, kandidati i PS së nuk lë pas dore profesionin e tij

Pro life, në bashkëpunim me mjekun ortoped Joanis Adhamopulos, kanë kryer vizita falas në shkollat Green School dhe Rahma School. Dr Florenc Spaho tha se këto vizita kanë si qëllim evidentimin e problemeve ortopedike që mund të kenë fëmijët.
Dr. Florenc Spaho, tha se hyrja në politikë nuk do ta pengojë aspak për të bërë punën si mjek duke u ardhur në ndihmë shtresave në nevojë.
Të gjitha vizitat e kryera nga specialist i ardhur nga Greqia janë falas, kjo falë mbështetjes së klinikës Pro-Life dhe dr. Florenc Spaho.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: