Monday , April 23 2018

Elbasan/ QBNF takim me Komisioneren e Mbrojtjes nga Diskriminimi

Ditën e sotme Kryesia e Komitetit të QBNF ELBASAN zhvilloi një takim pune me drejtuesit e institucionit të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi në Shqipëri, ku përveç prezantimit të ndërsjelltë të veprimtarisë dhe prioriteteve të përbashkëta u arrit në angazhimin konkret për përgatitjen dhe nënshkrimin e një marrëveshjeje mirëkuptimi dhe bashkëpunimi në javët e ardhshme.

Kryesia e QBNF u takua me Komisioneren z. Irma Baraku si dhe stafin, të cilët u treguan shumë të gatshëm për bashkëpunim. Në takim merrmin pjesë kryetari i QBNF-së dr.Arben Ramkaj, zv/Kryetari Don Emilio Valente dhe sekretari At Stavri Çipin si edhe Sokol Lulgjuraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: