Monday , April 23 2018

Elbasan/ Rezultatet e projektit “Shto zërin tënd”: Ndërgjegjësim dhe edukim që në fëmijëri (Video)

Pranë Forumit të Gruas në Elbasan, çdo ditë paraqiten 3-4 raste të reja të grave të dhunuara, ndërsa statistikat e gjykatës flasin për dyfishimin e tyre krahasuar me një vit më parë.


Nëse flasim vetëm për rastet e regjistruara, sipas të dhënave të Gjykatës së Elbasanit, gjatë 10-mujorit të vitit 2016 janë dhënë 88 urdhra mbrojtjeje, dy herë më shumë se 12-mujori i vitit 2015, kur janë regjistruar 44 të tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: