Monday , April 23 2018

ELBASAN RIKONSTRUKSION NË KOHË REKORD I KËSAJ SHKOLLE 9 VJEÇARE

Rikonstruksioni i kësaj shkolle nisi gjatë muajve të verës dhe në një kohë rekord ajo është gati. Investimi prej 800 milion lekësh ka përfshirë që nga dyshemeja, termoizolimi, dyer dritare dhe deri tek rrethimi i jashtëm i shkollës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: