Tuesday , May 22 2018

ELBASAN/ VENDI KU DO TË NDËRTOHET KAMPUSI I RI UNIVERSITAR (VIDEO)

50 milion euro do të kushtojë kampusi i ri universitetit Aleksandër Xhuvani. Kampusi i ri universitar pritet që të ndërtohet në Krastë tek ish zona ushtarake. Toka ka vite që ka kaluar në pronësi të universiteti, por gjetja e fondeve të nevojshme për ndërtimin është një problem më vete. Dhe pse ekziston projekti për ndërtimin e tij deri tani nuk është bërë asgjë. Nga ana e qeverisë është e pamundur që ky investim të mbulohet nga buxheti i shtetit. Universiteti për të realizuar projektin në fjalë po kërkon donator vendas dhe të huaj, të cilët do të bëjnë të mundur ndërtimin e kampusit të ri universitar.

2 Komente

  1. Jo po ta cojne ne mal fare…. aty ku eshte dhe eshte larg duhet te ishte diku me afer aenfres si ne gjithe qytetet e tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *