Tuesday , December 6 2016
festa-e-clirimit

ELBASANI FESTON 72 VJETORIN E ÇLIRIMIT.

Elbasani ka festuar 72 – vjetorin e çlirimit nga nazistët gjermanë. Në ceremoninë e organizuar në teatrin Skampa ishin të pranishëm veteranë, familjarë të dëshmorëve si dhe kryetari i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *