Friday , April 20 2018

Elbasani kthehet në kantier ndërtimi, ja rrugët që po rikonstruktohen (VIDEO)

Elbasani është kthyer në një kantier ndërtimi. Në shumë rrugë kryesore dhe dytësore prej muajsh po kryhen punime për rikonstruksionin e tyre për ti dhënë qytetit një tjetër pamje nga ajo e mëparshmja.Në rrugën 28 Nëntori që të con nga kryqëzimi Dinamo në drejtim të Spitalit kompania që ka fituar tenderin po punon me ritme të larta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: