Sunday , April 22 2018

Elbasan/Shi i dendur dhe rrufe të shumta gjatë natës

Elbasani është goditur natës nga një stuhi e fuqishme me shi të dendur dhe rrufe të cilat kanë sjellë një përkeqësim të situatës meteorologjike.

Gjatë orëve të para të mëngjesit ka pasur reshje të dendura që nga ora 02:00 e së hënës deri në orët e para të mëngjesit të së hënës, konkretisht deri në 09:00.

Më pas intesiteti i reshjeve është ulur dhe ka shkuar në kuota normale.

Shpresojmë që për shkak të këtyre reshjeve të mos ketë patur dëmtime të tjera.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: