Friday , April 20 2018

“Feja, një urë që na bashkon”, QBNF takim në Strugë (Video)

Feja, një urë që na bashkon ishte tema e bashkëbisedimit të bërë në universitetin Ndërkombëtar të Strugës. Në këtë takim me studentë dhe pedagogë të këtij universiteti ishin të ftuar Myftiu i Strugës Salim Sulejmani si dhe drejtuesit e Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar Elbasan.

Nje koment

  1. Nje pune shum e mire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: