Saturday , April 21 2018

Fluks i madh njerëzish, nis shitja e biletave në Elbasan

 

Para pak minutash ka nisur shitja e biletave për ndeshjen Shqipëri – Izrael pranë sportelit në “Elbasan Arena”.
Interesimi për t’u pajisur me një biletë ka qenë i jashtëzakonshëm, aq sa janë krijuar menjëherë radhë të gjata nga sportëdashësit.
Mësohet se numri i tyre është i limituar dhe shumë nuk do të mund të marrin dot një biletë.
Ndryshimi i stadiumit te ndeshjes ka krijuar edhe kaos tek tifozët, ku disa prej tyre duan t’i konvertojnë, të tjerë t’i kthejnë mbrapsht, si edhe ata që duan të blejnë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: