Monday , April 23 2018

Frikë nga sulmet, “blindohet” stadiumi i Elbasanit, policia merr nën kontroll impiantin

“Elbasan Arena” blindohet disa ditë para zhvillimit të ndeshjes Shqipëri – Izrael.

“Elbasani Plus” bëri një vëzhgim mëngjesin e sotëm dhe mësohet se që prej ditës së djeshme stadiumi është marrë nën kontrollon e policisë së shtetit.

Frika nga ndonjë sulm dhe për çështje sigurie ka bërë që të merren masa shumë ditë para kësaj sfide.

Nëpër të gjithë perimetrin e stadiumit qëndrojnë forca policore, të cilat nuk lejojnë hyrjen në stadium të asnjë personi të papautorizuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: