Friday , October 20 2017
Loading...

Fytyra ju tregon problemet shëndetësore. Zbulojeni si (Video)

Ja si të dalloni problemet shëndetësore vetëm nga fytyra:

Shfaqja e rrudhave dhe plakja e parakohshme e fytyrës

 • Nga qëndrimi për shumë kohë në diell

Fytyrë e fryrë

 • Nga mbajtja e lëngjeve në fytyrë
 • Problemet me sistemin kardiovaskular
 • Probleme me traktin urinar
 • Një dietë e pa balancuar
 • Mungesa e gjumit

Lëkura e thatë

 • Nga dieta e pa balancuar
 • Mos konsumimi mjaftueshëm i ujit

Skuqje të lëkurës

 • Alergji
 • Problemet me enët e gjakut
 • Duhanpirja
 • Ndryshimet në temperaturë
 • Problemet me zemrën

Puçrra në fytyrë

 • Përfshirja e një sasie të madhe të sheqerit dhe yndyrës në dietë
 • Çrregullimi hormonal

Fytyrë e zbehtë

 • Mungesa e hekurit
 • Anemia

Fryrje të syve

– Stresi

– Mungesa e gjumit

– Koka e vendosur në pozicion të gabuar gjatë gjumit

– Alkooli dhe duhanpirja

– Çrregullimi hormonal

Zverdhje të lëkurës

 • Probleme me mëlçinë

Buzë të thara

 • Mungesa e lëngjeve në trup
 • Sëmundje autoimune
 • Mungesë të vitaminave E dhe A

Të çara në cepat e buzëve

 • Mungesë të hekurit, zinkut, vitaminës C ose B.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: