Thursday , February 22 2018

Gjendje e jashtëzakonshme në Gjinar. Zjarri rrezikon jetën e banorëve.

Sipas mesazheve të ardhura në adresën e ElbasaniPlus pyjet në fshatin Gjinar kanë marrë flakë dhe po rrezikojnë shtëpitë. Siç shihet edhe nga fotot zjarri ndodhet shumë pranë shtëpive duke rrezikuar banesat. Banorët e zonës janë duke luftuar me flakët dhe sipas mesazhdërguesit po rrezikojnë edhe jetën./ElbasaniPlus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: