Monday , December 11 2017

Google Street View “nxjerr në shesh” Elbasanin.

Që prej ditës së enjte google street View ka publikuar fotot e realizuara gjatë muajit prill.

Është shumë e thjeshtë që të shihni atë çka realizuar makina e google duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

Në këto foto shihen qartë rrugët e Elbasanit dhe tashmë për turistët e huaj do të jetë më e lehtë gjetja e një adrese.

Kjo risi për Elbasanin dhe për të gjithë Shqipërinë ia lehtëson punën turistëve për të vizituar zonat turistike të vendit tonë.

Kliko këtu për të parë Elbasanin

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: