Friday , April 20 2018

Gramsh/ Shpërndahen 200 leje legalizimi (Video)

200 leje legalizimi janë shpërndarë në Gramsh. Në ceremonine e ndarjes ishin të pranishem ministrja e zhvillimit urban Eglantina Gjermeni, drejtori i përgjithshëm i Aluizn-it Artan Lame, deputetët Taulant Balla, Anastas Angjeli, prefekti i Elbasanit Arben Kamami si dhe drejtues të Bashkisë Gramsh. Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZN-it, Artan Lame, tha se jemi këtu për tju dhënë lejet e ndërtimeve që ju u keni bërë ndër vite. Drejtoria e Elbasanit me në krye Mariglen Disha ka bërë një punë të mirë në një kohë rekord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: