Haxhinasto në Elbasan për ditën e themelimit të LSI. - ElbasaniPlus
Thursday , March 30 2017

Haxhinasto në Elbasan për ditën e themelimit të LSI.

Sot është dita e themelimit të LSI Elbasan.

Dita e themelimit është dita e reflektimit për të ardhmen. Ministri i dorëhequr i Trasporteve Edmond Haxhinasto u shpreh se partia  në të cilën ai bën pjesë i ka proritet problemet sociale.

Pastrimi i ambjienteve të shkollës Luigj Gurakuqi ishte i domosdoshëm dhe të rinjtë e LSI dhanë kontributin e tyre, raporton elbasaniplus.

I pyetur për dorëheqen ,Haxhinasto tha se do të ketë më shumë kohë për t’u marë me partinë.

Haxhinasto el2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: