Thursday , April 19 2018
Instagram Windows Phone. Photo: Josh Valcarcel/WIRED

Instagram përzgjedh fotografinë më të mirë të vitit.

Instagram si çdo vit zgjedh foton më të mirë të vitit dhe e shpërblen atë

Dhe fotoja më e mirë e këtij viti që po ikën është shpallur fotografia e Robert Scott.

Në foto shihet një punëtor më ngjyrë që një arë pambuku me duar të ngritura lartë si shenjë proteste ndaj dhunës policore ndaj njerëzve me ngjyrë.

Fotografia është realizuar në Brooklyn ndërsa ishte shpërndarë në kampanjën e komunitetit me ngjyrë amerikan.

Fotografia si zakonisht pritet të shpërblehet me shumë të majme nga rrjeti i famshëm social.

foto-e-vitit-intagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: