Friday , April 20 2018

INTERVISTA ME KRYETARIN E PLL ELBASAN z.ALBERT SHOPI

Kryetari i Partisë Lëvizja e Legalitetit Elbasan, në një intervistë për elbpasaniplus, jep opinionin e tij në lidhje me situatën politike në vend dhe rajon. Z, Shopi gjithashtu ka dhënë mendimin në lidhje me demarkacionin e Kosovës me Malin e zi. Për këto dhe të tjera ndiqni intervistën e plotë të z. Albert Shopi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: