Sunday , April 22 2018

iPhone, kopjohet nga HTC

Së pari iPhone, tani është një tjetër smartfon Android.

Ka thashetheme  se HTC Bolt  do të vijë pa portin e kufjeve dhe kjo do të shënonte fundin e portit për pajisjet Android, që ndoshta nuk do të ju pëlqente shumicës, transmeton lajmi.net

Në lidhje me iPhone 7 kur doli në treg pa portin e kufjeve polemikat ishin të mëdha, ndërsa tani HTC ka marrë guximin ta bëjë kët ndëryshim.

Edhe pse Apple ofroi AirPods pa tela në vend të kufjeve me tela, përdoruesit ishin të mërzitur dhe nuk dihet si është e mundur që HTC ta bëjë të njëjtin gabim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: