Friday , April 20 2018

iPhone nuk ndalet! Së shpejti 72 ’emoji’ të rinj në telefonin tuaj

iOS 10.2 është i disponueshëm vetëm në versionin beta për momentin, por sapo të lëshohet zyrtarisht në të gjitha pajisjet, do të sjellë disa emoji të reja.

Këto emoji – gjithsej 72 – janë mjaft interesante dhe i përkasin kategorive të ndryshme.

Me iOS 10.2 do të vijë një emoji për selfie, gota whisky, kauboji me kapele, e të tjerë.

Emojit e reja i përkasin formatit Unicode 9.0 dhe do të vijnë me iOS 10.2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: