Saturday , April 21 2018

Iridon Bahiti në “Fokus”

Pse te rinjtë futen në politikë? A është politika trampolinë për të bërë karrierë?   A duhet të përfshihen të rinjtë më shumë në vendimmarrje? Këto dhe shumë të tjera do t’i ndiqni në emisionin “Fokus” të gazetarit Shpëtim Hala. I ftuar koordinatori i zyrës së deputetit Taulant Balla z.Iridion Bahiti. Na ndiqni në Elbasani Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: