Monday , April 23 2018

Ja mjekët Specialistë që mungojnë në Qarkun e Elbasanit.

Në Qarkun e Elbasanit situata është si vijon: Peqini ka qendër shëndetësore pa specialist, në Gramsh, nuk ka reanimator, kardiolog, hematolog, gjinekolog, okulist dhe ORL. Në Librazhd mungon mjeku endokrinolog dhe ortoped. Librazhdi ka 21 soecialistë të cilët janë në dispozicion edhe të Prrenjasit ku nuk ka spital por qendër shëndetësore.

Në spitalin e Elbasanit situata paraqitet thuajse e plotësuar, mungesa ka në pediatri sepse tre mjekë janë pezulluar nga gjykata si pjesë e hetimeve për vdekjen e një fëmije./top-channel/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: