Thursday , May 24 2018
Loading...
Loading...

Ja nga cilat sëmundje rrezikoheni sipas muajit të lindjes.

Ky lajm është bërë i njohur nga kërkimet që kanë bërë shkencëtarët e universitetit te kolumbias tek 1,7 milion paciente dhe rezulatatet e tyre i kanë publikuar në revistën  e shoqatës së informacionit të mjekësisë në amerikë.

Ja cilat janë sëmundjet që mund të prekin muaj për muaj;

1) Të  lindurit në janar dhe mars: duhet të bëjë kujdes nga sëmundjet kardiopatike

2) Të lindurit në shkurt:  duhet të bëjë kujdes nga të ftourit dhe bronkiti

3) Të lindurit në prill: janë të ekspozuar nga sëmundja Angis  Pectoris

4) Të lindurit në qershor: duhet të kenë  kujdes nga koronaret

5) Të lindurit në korrik: duhet të bëjë kujdes nga  problemet e astmës

6) Të lindurit në shtator: kujdes me probleme me të vjellat dhe marramëndjet

7) Të lindurit në tetor: kujdes me sëmundjet e mushkërive

8) Të lindurit në nëntor: kujdes me rrahjet e zemrës, aritmia kardiake.

9) Të lindurit në dhjetor mund të vuajnë nga trauma të ndryshme të organizmit të tyre si shkak i dobësisë dhe plogështisë që ato vetë kanë si njerëz./Elbasani Plus

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.