Friday , April 20 2018

Ja çfarë e mahniti ambasadoren kineze sot në Elbasan.

Ambasadorja kineze e ardhur ditën e sotme në qytetin e Elbasanit, pasi ka realizuar një takim ne bashkinë Elbasan, ka vizituar ambientet e Kurum. E shoqëruar nga kyetari i Bashkisë Z.Qazim Sejdini , deputetja Evis Kushi dhe drejtues të Kurum, ambasadorja Jiang Ju ka parë investimet kineze në këtë kompleks industrial. Ambasadorja u mahnit t që edhe pse kanë kaluar kaq vite, pajisje të firmave kineze të ardhura në vitet ‘70 punojnë në mënyrë perfekte edhe pas kaq shumë kohësh. Ajo tha se keto janë firmat më të njohura kineze të asaj kohe dhe shprehu habinë që ende funksionojnë edhe pas një kohe kaq të gjatë.

tmp_20428-received_10154647706902299-1919779314 tmp_20428-received_101546477068972991191164120

tmp_20428-received_10154647707437299-1027306918

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: