Monday , April 23 2018

Ja pse qytetarët preferojnë fruta perimet e ardhura nga jashtë vendit.(Video)

Produktet e ardhura nga jashtë dominojnë dhe pse cikësia e tyre nuk është si e atyre të prodhuar në vend. Edhe frutat e stinës siç janë portokalli, mandarina, limoni, ulliri etj, kërkohen ato që vijnë nga jashtë pasi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: