Friday , April 20 2018

Ja si të shëroni sëmundjen e reumatizmës me vetëm tre përbërës!

Sëmundja e reumatizmit është mjaft e përhapur . Pothuajse një në tre persona vuan prej saj.

Reumatizma nis me shqetësime të lehta e përfundojnë në dhimbje të qëndrueshme, të cilat vështirë se mund të largohen.

Sot, po përhapen gjithnjë e më shumë recetat natyrore dhe një prej tyre është ajo me barishte dhe mjaltë.

Përbërësit:

2 kg mjaltë gështenje
1 litër ujë 250 gr tërfil dhe jonxhë
Përgatitja:
Përzieni 2 kg mjaltë gështenje me 1 litër ujë dhe 250 gr tërfil dhe jonxhë. Vendosni barishtet të ziejnë në ujë për 1 orë. Sapo të nisë vlimi, hiqeni nga zjarri dhe shtoni mjaltin. Lëreni të pushojë. Përdorimi: Konsumoni 2 lugë pas ngrënies, tre herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: