Monday , April 23 2018

Ja si u transformua ish-fusha e plehrave në Elbasan

Ka marrë një tjetër pamje ish fusha e grumbullimit të plehrave pranë Lumit Shkumbin. Plehrat dhe mbeturinat që ishin hedhur aty ndër vite ishin kthyer në një rrezik serioz për qytetin dhe qytetarët. Ndërtimi i landfillit bëri  që Bashkia Elbasan të zhvendoste plehrat drejt tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: