Friday , April 20 2018

A janë të vërteta vallë?! Njihuni me modelet e flokëve më të çuditshme që ju kanë zënë sytë (Foto)

Ka shumë njerëz që ankohen se shkuan tek stilisti i flokëve, i kërkuan një model dhe në fund ai bëri ashtu si e mendoi vetë. Disa ankohen se stilistja jua shkurtoi flokët më shumë sa duhej e kështu mund të përfundojnë edhe duke qarë e duke kritikuar stilisten.

Megjithatë duhet pranuar se njerëzit kanë shpesh ide të paqarta në kokë, aq sa nuk e dinë as vetë se ç’kërkojnë. Kështu BrightSide sjell disa foto ku tregon rastet kur stilisti bën pikërisht atë që i kërkon klienti. Do shkriheni së qeshuri nga fotot që do shihni më poshtë. E do na jepni të drejt në fund, se një stilist flokësh nuk është më kot aty ku është dhe se ti nuk mund ti zësh vendin.

          

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: