Friday , April 20 2018

Kaos me tifozët, ku do qëndrojnë 16 mijë tifozë në “Elbasan Arena”?

Fakti që Kombëtarja do ta luajë në Elbasan ndeshjen me Izraelin, ka sjellë një kaos gjatë minutave të fundit dhe nuk dihet se çfarë zgjidhjeje do të japin.

Bëhet fjalë për tifozerinë, e cila ka prerë biletat për në “Loro Boriçi”. Por, nëse për biletat dhe hyrjen e tyre në stadium mund të gjibdet zgjidhja për t’i futur, sepse mund të njihen biletat, si do i bëhet për t’i akomoduar të gjithë.

“Loro Boriçi” ka afërsisht 16 mijë vende, ndërsa “Elbasan Arena” vetëm 12 e 700. Ku do të akomodohet pjesa tjetër?

Nuk dihet sesi do ta zgjidhë këtë problem Federata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: