Sunday , April 22 2018

Keni ndonjë ide për biznes? Ja çfarë ofron Bashkia Cërrik

Buletini i 100 sfidave të Bashkisë Cërrik përfshinë edhe një sfidë të veçantë. Krijimi i një biznesi social.

Për realizimin e këtij objektivi, institucioni vendor ka parashikuar një konkurs ku do të përzgjidhen idetë më të mira për realizmin e këtij biznesi.

Nëpërmjet një sondazhi online në muajt nëntor-dhjetor do të përzgjidhen 10 idetë më të spikatura.

Për idenë më të mirë do të vihet në dispozicion nga bashkia një stimul prej 100 mijë lekësh (të reja) çka mund të jetë në vetvete dhe zanafilla e krijimit të një biznesi social.

Bashkia Cërrik fton të gjithë të interesuarit që mund të kontribuojnë në këtë sfidë të veçantë nga e cila me pak kuntribut financiar, mund të iniciohen projekte të mëdha.

ide ideja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: