Friday , April 20 2018

Këshilli bashkiak Elbasan/Debate të ashpëra në mbledhje

Mbledhja e sotme e këshillit bashkiak të Elbasanit ka pasur debate të ashpra ndërmjet kryetarit të bashkisë Elbasan Qazim Sejdini dhe kryetarit të Partisë Demokratike Elbasan Aurel Bylykbashi. Kreu i PD ka kërkuar mbledhjen si qytetar duke ngritur pikëpyetjet e tij për ndërtimin e këtij inceleratori.

“Ne-tha Bylykbashi-nuk do të lejojmë ndërtimin e këtij inceleretori, pasi është shumë i dëmshëm. Kryetari i Bashkisë Elbasan Qazim Sejdini, tha se juve ju dhëmbin sytë kur shikoni projekte të tilla madhore që po ndërtohen në Elbasan.

Sejdini pohoi se projektet e nisura do të vazhdojnë. Nuk kanë munguar gjatë këtij momenti edhe akuzat e ndërsjellta ndërmjet Kreut të bashkisë dhe kreut të PD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: