Friday , April 20 2018

Këshilli Bashkiak/ Komisioni më i ri i ngritur nga Bashkia Elbasan

Ditën e sotme është mbledhur Këshilli Bashkiak i Elbasanit ku midis të tjerash vendosi për miratimin e krijimit e Këshillit Vendor për Siguri Publike.

Ky organ që krijohet për herë të parë në Elbasan dhe do të jetë konsultues.

Ky komision, nuk do të jetë vendimmarrës por do të ndërgjegjësojë qytetarët për problematika të ndryshme, të cilat kanë të bëjnë me sigurinë e qytetarëve.

Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: