Friday , April 20 2018

Kryetari i Bashkisë Elbasan i përgjigjet shqetësimeve të ngritura në mbledhjen e Këshillit Bashkiak

Mbledhja e radhës së këshillit bashkiak ka miratuar dhënien e ndihmës ekonomike për familjet në nevoje dhe personat me aftësi të kufizuara. Gjatë mbledhjes së këshillit Kryetari i këshilltarëve të djathtë Blendi Himci i kërkoi Kryetarit të Bashkisë Elbasan që të mos ndodhë e njëjta gjë edhe me blinat ashtu sic ndodhi me Portokallët e egër. Z.Himci kërkoi që kompania që po ndërton incelaratorin të vijë në Këshillë dhe të na japë informacione për sa i përket ndotjes që mund të ndodhë pasi në rast të tillë kjo do të dëmtonte shëndetin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: