Saturday , April 21 2018

Kryetari i Partisë Demokratike dega Cerrik Servet Duzha në emisionin “Fokus”

Kush janë sfidat e Partisë Demokratike dega Cerrik e krijuar rishtas? Çfarë mendon kryetari i saj për organizimin e ri? Anëtarësimet të reja apo tkurrje të anëtrëve? Këto dhe të tjera do t’i ndiqni në emisionin “Fokus” të gazetarit Shpëtim Hala. I ftuar kryetari i Partisë Demokratike dega Cerrik Servet Duzha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: