Wednesday , March 21 2018

Kryqëzimi i stinëve. Foto fantastike.

Mali i Polisit, Shkëmbi i Letanit dhe Elbasani dje na dhuruan ndarje stinësh. Ndonëse jemi drejt fundit të muajit Prill qielli na ofron këtë peisazh kundërshtues. Retë e bardha  konkurojnë me të zezat, me malin e mbular me dëborë që konkuron me kodrat e gjelbëruara. Ne ç’stinë jemi?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: