Sunday , April 22 2018

Kujdes kur blini këto 4 fruta. Janë të spërkatura më shumë se të tjerët me pesticide!

Sipas një studimi nga Consumer Reports, 85% e konsumatorëve mbarë botën janë të shqetësuar në lidhje me pesticidet në ushqimin e tyre. Nëse ju jeni në mesin e tyre dhe përpiqeni t’u shmangeni produkteve të modifikuara gjenetikisht po ndajmë me ju raportin e “WhatsInMyFood.com” çfarë ka në ushqimin tim, për të kuptuar më shumë rreth frutave dhe perimeve të rritura me kimikate.

Ju këshillojmë të jeni më dyshues përpara se të blini frutat e mëposhtme edhe pse jo të gjitha janë të spërkatura me të njëjtën sasi të kimikateve. Shumë prej këtyre pesticideve janë toksike jo vetëm njerëzit, por dhe për kafshët.
Molla, luleshtrydhet, nektarinat dhe pjeshkët janë frutat të cilat spërkaten më shumë me të tilla kimikate. Më shumë se 62 substanca hidhen mbi këto fruta dhe më shumë se 98% e frutave të lartëpërmendura janë të injektuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: