Friday , April 20 2018

Kuotat në universitete/ Ja numri i vendeve të lira te universiteti “Aleksandër Xhuvani”

Pas regjistrimit të maturantëve fitues në degët e tyre të preferuara, nis raundi i dytë i regjistrimit në universitete për plotësimin e vendeve të mbetura bosh nga faza e parë.

Maturantët kanë tetë ditë afat për të plotësuar formularin për këtë raund të dytë, deri në 30 shtator, ndërkohë që më poshtë po sjellim listën e vendeve bosh, në Universitetin e Tiranës, Universitetin Politeknik dhe Universitetin e Mjekësisë.

 

lista 4lista 1

lista 3lista 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: